6-13 JUNI – SOL OG BAD – SUNNY BEACH

Bulgaria og Sunny Beach er blitt et populært feriested for solhungrige nordmenn, med sine hvite vakre strender, og billige prisnivå, får man utrolig mye for pengene. Singelturer er et lavterskelkonsept hvor man skal ha råd å reise på ferie med en lommebok, samtidig som man får mye for pengene, og ikke minst får bo alene på eget rom. På denne måten kan du trekke deg tilbake å ha en perfekt ferie og være sosial når du ønsker. Singelturer er en reiseklubb, ikke en sjekkearena, selv om noen naturlig nok finner tonen, som man gjør hvor som helst i verden.

Vi bor på et stille og tilbaketrukket hotell 1 km utenfor bylivet i Sunny Beach. Hotellet heter Relax, og kundene til Singelturer er storfornøyd med dette hotellet som har flotte rom, er gullerent, god service og god mat. Mange nyter stillheten, å kunne dra inn til byen når de ønsker mer liv og røre. Her ligger alt til rette for den som ønsker en rolig tur, og den som ønsker party. Stranden ligger 700 meter unna hotellet.

Hvert år pleier 50 reisevenner møtes denne uken i juni. Det er ca 25 grader og 22 i sjøen. Man trenger noen ganger en liten jakke på kveldstid. Dette er tidlig i sesongen, noe som er svært behagelig. Vi har mye boltreplass, pluss reiser før skoleavslutning holder prisene nede. Sikre deg en plass tidlig, da dette er en tur som fylles fort opp. Du betaler kun 2000,- i depositum nå og resten 1 april.
Turen fra flyplassen betales direkte til sjåfør på bussen og koster 20 leva, som er 100 kr.

Du kan velge mellom vanlig hotellrom eller en studio som har kjøkken.

PRIS:
Eget rom, frokost, fly og bagasje: 6790,- FULLT!
Egen studio, frokost, fly og bagasje: 7290,-
Leilighet, 8490,-

Dele rom: 6490,- pr person i familierom (hver sitt rom), frokost, fly og bagasje.