18/7-3/8 – ALENEFORELDRETUR MED BARN – SOZOPOL

Den perfekte tur for liten og stor er når man kan reise i selskap med andre voksne og barn. De voksne kan kose seg på solsenga, eller i skyggen mens barna er sammen i bassenget, på lekeplassen eller i minicluben. Dette resortet har alt du kan drømme om. Det er 4 bassengområder med til sammen 7 bassenger, egen tilhørende strand med gratis solstoler 300 meter unna, tennisbane og fotballbane, egen park, lekeplasser, gaming og internettrom, restauranter og bassengbarer. Stedet har også eget supermarked, fiskebutikk, sportsbutikk, lege, vaskeri, spa, yoga og trimrom. Resortet er som en liten landsby hvor alt er trygt inngjerdet.

Vi flyr til flyplassen Burgas som ligger bare 3 timer unna Oslo. Du kan reise fra hvilken flyplass du ønsker i Norge. Sozopol ligger 35 minutta kjøretur fra flyplassen.

Du kan selv velge når du ønsker å reise i et tidsrom mellom 18 juli og 3 august. Du kan reise med flere flysselskaper og Norwegian. Jo før du bestiller flybillettene jo bedre pris får du, flybilletter blir ikke billigere jo lenger du venter, spesielt ikke i fellesferien. Minner om at alle flybilletter og turer til Bulgaria og til Solheim Event og Reiser AS har vært fullbooket i sommer.

Du vil få program og infoskriv før avreise. Det vil bli lagt opp sosiale samlinger for at alle skal bli kjent med hverandre. Det går et minitog, pluss shuttelbuss hver halvtime inn til Sozopol som ligger 10 min unna.

Ønsker du være 1 uke eller 2 uker? Eller kanskje 9-10 dager er det også mulig.
Først tar du kontakt med singelturer@gmail.com og hører om det er ledig plass i ditt ønskede tidsrom, så booker du flybilletter. Faktura for turen betales først 1 april neste sommer, men et depositum betales nå på 2000,-

Vi tilrettelegger alt slik at du bare kan ta med deg barna og kose deg uten mas og kjas på ferie. Det er vanlig å ha barn også opp mot 18 år på våre turer og også de koser seg stort med spa og andre aktiviteter. Ingen aldersgrense! Alle er velkommen, også bestemødre på tur.

PRIS:
1 voksen, pluss 1-2 barn, kr: 10900,- for en uke. (studio)
1 voksen, pluss 3 barn, kr: 11900,-  for en uke.  (leilighet)

Pris for to uker:

1 voksen, pluss 1-2 barn, kr: 18900,- for to uker. (studio)
1 voksen, pluss 3 barn, kr: 19990,-  for to uker. (leilighet)
Er du derimot en voksen og 1-2 barn og ønsker leilighet gjelder følgende priser for 1 voksen, pluss 3 barn.

Ta kontakt for påmelding: singelturer@gmail.com eller bruk vårt kontaktskjema.