17-19 NOV – JULEBORD – HADELAND

Årets julebord går av stabelen 17-19 november og 24-26 november. Her har vi tatt hensyn til alle som har barn, slik at de har barnefri en av disse to! Her vil det bli fylt opp ganske fort, så sikre deg en plass.

Vi bor på Hadeland Hotell og det er plass til 90 mennesker. Det er kun 25 enkeltrom, og 25 doble. I tillegg vil et nabohotell tas i bruk for overnatting, mens bespisning og fest blir på hotellet. Oppfordrer dere til å dele rom, da prisen vil øke ved å ta i bruk nabohotellet. Dere sparer også 500 kroner på det.

Vi har leid inn dansemusikk for anledningen, og bare musikken er verdt å ta turen for. Vi har musikk med Victor og Kai Martinsen som utelukkende spiller swingmusikk fra 40-60 tallet den 17-19 nov, og Kai Martinsen som spiller helga 24-26 november.

Hadeland hotell er kjent for sin fantastiske mat, og vakre natur med Søsterkirkene rett utenfor døra. Hadeland byr også på alt fra ølsmaking til Glassverket. Flere fine utflukter å dra på! Lørdag formiddag er fri til disposisjon.

Vi møtes fredag i peisestua til vorspiel klokken 19. Middag er klokken 20 og da er det 4 retters middag. Lørdag er det julebuffet med alle tenkelige fristelser.
Vi kan sjekke inn fra klokken 14 på fredag og utsjekk på søndag er klokken 12.

Inkludert i prisen:

Eget rom med frokost kr: 3650,-
4 retters middag
Lunsj lørdag
Stor julebuffet lørdag

Dele rom med frokost: 3150,-
4 retters middag
Lunsj lørdag
Stor julebuffet lørdag

PÅMELDING: