13-20 JUNI – SOL/BAD- SOZOPOL BULGARIA

Vakre Sozopol med sin verneverdige gamle fiskelandsby, fra 500 år etter kristus ligger ved Svartehavskysten i Bulgaria. Tilhørte Hellas i sin tid, og bærer fortsatt et gresk preg, og er utrolig idyllisk. Brosteinsbelagte gater, gamle trehus og vakre strender. Sozopol er en by man lett blir glad i og reiser til om og om igjen. Selgere og innkastere er nesten ikke å se. Du får gå i fred i butikker, og folkeslaget er av det behagelige slaget, de har god tid. Noe som kan være en smule irriterende på restauranter. Reiseleder har reist til Sozopol i 10 år og vet hvor de beste restaurantene er, hvor de snakker godt engelsk og har god mat.
Byen er ikke bygd opp for masseturisme og prisene på mat og drikke er herlige.

Resortet vi skal bo på heter Green Life, et 4 stjerners kompleks som har vunnet en pris for beste resort. Det ligger 250 m fra stranden og 2 km unna gamlebyen. Resortet er som en liten landsby og man kan bli boende et par hundre meter unna de andre. Det finnes 7 bassenger på området, spa, massasje, trimrom, egen strand med gratis solstoler, flere restauranter, egen shuttelbuss til Sozopol hvert kvarter, pluss minitog hver halvtime. Du bor i egen studio, hvor det er kjøkkenkrok. Ønsker du dele en leilighet med en venn, ta kontakt for prisinformasjon.
Minner om at klima i Bulgaria er deilig, det blir sjeldent kveldende varmt, og det er alltid en deilig bris.

Vi kommer til å tilby et temaparty/beachparty hvor vi kler oss i fargesprakende farger, og hawaaiskjorter. Vi leier inn et band, spiser middag og fester på stranden til langt på natt. Dette er utrolig sosialt og morsomt, og evige vennskapsbånd knyttes. Mange tror at det er gjenger og klikker på turene, men alle blir lett inkludert i gjengen. Det er naturlig at det er endel av samme folkene, da singelturer har mange faste kunder, men det er alltid ca 50% med nye folk på hver tur. De reisende er godt voksne, så ikke nøl med å meld deg på, ung som gammel. Her spiller ikke alderen noen rolle, da det alltid er noen å være med da vi er mange folk på turene.

Dette blir en rolig ferie hvor late dager på stranden eller bassenget står i fokus. På kveldene går vi ut og spiser en bedre middag og kanskje danser litt! Det vil bli tilbud om utflukter for de som ønsker det. Det finnes både båtturer, vingårder i nærheten og Burgas by som er herlig å besøke. Vårt opplegg er at alt er frivillig. Ønsker du være alene noen dager så står man fritt til det, og deltar på det man ønsker. Så her kan du slappe av med en bok på dagtid, samt ha venner å spise med på kvelden.
Prisnivået er ca 12 kr for en øl, 25 for en salat, 20 kr for en kebab, 35 for en pizza, og 100 for en biff, og 50-100 kr for en flaske vin.

På denne turen reiser vi med Norwegian og turen inkluderer fly. Send en påmelding via påmeldingskjema under. Får du ikke sendt det inn der: Skriv til oss på singelturer@gmail.com
Singelturer booker transfer, og dette betales direkte på bussen. Buss koster 25 leva som er 120 kr en vei.
Flytider: 13 juni kl 0610, retur 20 juni kl 22.00. Dermed får vi hele 8 dager på denne reisen.

Du vil få fullt program med info for hele uken før avreise. Konseptet til Singelturer er at du skal ha reisevenner på tur, og at vi gjør morsomme ting sammen. Sjekking er ikke i fokus, men selvsagt hender det at folk finner hverandre hos oss også, noe som er naturlig når man er sammen med motsatt kjønn i skjønne solfylte omgivelser.

PRIS:
8490,- Bor alene i studio.
6990,- Dele rom i studio.
Fly og bagasje er inkludert i prisen. Frokost inkludert.

BETALING: DU BETALER KUN DEPOSITUM PÅ 2000 KR! Resten betales 1 april.

NB! Husk å lese våre reisevilkår.